WoonWinkel West

Mijn VerbouwLening aanvragen via Mijn VerbouwLoket

Wil je graag een Mijn VerbouwLening aanvragen bij Energiehuis Westhoek?

Dat kan vanaf 28 februari via ‘Mijn VerbouwLoket’, net zoals het aanvragen van Mijn VerbouwPremie. Je hoeft niet meer langs te gaan bij het Energiehuis of woonloket om een voordelige verbouwlening aan te vragen, maar je kan het nu zelf online. Zo vergroot de Vlaamse overheid het gebruiksgemak bij de burger. Een aanvrager houdt meer overzicht en controle over zijn of haar dossier én het Energiehuis kan zich volledig focussen op de behandeling van dossiers.

Iedereen die in aanmerking komt, kan via Mijn VerbouwLoket een lening aanvragen. De actuele rentevoet voor Mijn VerbouwLening bedraagt 2,75%. Je vraagt die aan vóór de start van de werken, op basis van offertes. Via het loket wordt je aanvraag, op basis van de postcode bezorgd aan het juiste Energiehuis. Meer informatie kan je terugvinden op www.mijnverbouwlening.be.
Bekijk zeker ook de webpagina ‘Hoe vraag ik Mijn VerbouwLening aan’ en onderstaande video.

WoonWinkel West is het lokale contactpunt van Energiehuis Westhoek voor Diksmuide, Houthulst, Kortemark, Lo-Reninge en Veurne. Heb je hulp nodig bij het indienen van je aanvraag Mijn VerbouwLening via het verbouwloket, maak dan een afspraak in je gemeente via deze link of 051 97 04 30. Bekijk deze pagina, voor een overzicht welke documenten mee te brengen naar de afspraak. Voor meer info over je ingediende aanvraag Mijn VerbouwLening of voor aanpassingen, neem rechtstreeks contact op met Energiehuis Westhoek via energiehuis@dvvwesthoek.be of 051 97 04 20.