WoonWinkel West

13de groepsaankoop groene stroom en gas van Provincie West-Vlaanderen, schrijf je nu in!

Wil je besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan het milieu?
Dat kan! Schrijf je vóór 7 februari 2024 in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de Provincie West-Vlaanderen.
Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Surf naar www.west-vlaanderen.be/besparen.

Op 7 februari 2024 organiseren ze een veiling waarop energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een 1-jarig energiecontract voor 100% Belgische groene stroom en/of gas. Op 23 februari 2024 krijg je een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige bod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan zorgen ze voor een vlotte overstap.
Jij hoeft hier zelf niets voor te doen!

Stapte je al eerder over naar een voordelig (groepsaankoop)contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan dure prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Met vragen kan je terecht op www.west-vlaanderen.be/besparen, bel gratis naar 0800 18 711 of je kan je vraag stellen via samengaanwegroener@ichoosr.com.

Hulp nodig hierbij? Kom langs op afspraak bij het woonloket van WoonWinkel West in je gemeente. Vergeet je laatste jaarlijkse afrekening van elektriciteit en/of gas niet mee te brengen. Heb je nog geen afrekening ontvangen, breng dan de laatste factuur elektriciteit en/of gas mee.